- چهارشنبه ۱۱ خرداد ۰۱
- ۰۹:۳۱
غلات گندم بخشی از یک رژیم غذایی کامل هستند. آنها بسیاری از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می کنند و با کاهش خطر ابتلا به بیماری ها به حفظ سلامت بدن کمک می کنند. خوردن غلات کامل غنی از فیبر همچنین ما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد و باکتری های سالم را تغذیه می کند. رایج ترین انواع غلات کامل مورد استفاده در ایالات متحده گندم، برنج، ذرت و جو است. انواع دیگر عبارتند از جو، چاودار، گندم سیاه، بلغور، کینوا، اسپلد و بسیاری دیگر که در سراسر جهان رشد می کنند.
مواد معدنی غلات گندم
برای درک غلات گندم ، درک آناتومی آنها ضروری است. هسته گندم سه قسمت دارد: سبوس، آندوسپرم و جوانه. سبوس پوسته بیرونی غلات است و سرشار از فیبر و ویتامین B است. درون سبوس آندوسپرم وجود دارد که بیشتر هسته را تشکیل می دهد و عمدتاً حاوی نشاسته است. همچنین در داخل سبوس جوانه وجود دارد که منبع تغذیه غلات است. حاوی ویتامین E، چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی و ویتامین های B است.
نحوه تهیه آرد از گندم
هنگام تهیه آرد گندم فرآوری شده، سبوس و جوانه آن با دستگاه پوست گیر جو و گندم از آن حذف می شود و تنها آندوسپرم باقی می ماند. شما می توانید آرد گندم غنی شده و فرآوری شده را خریداری کنید، به این معنی که برخی از مواد مغذی از دست رفته در فرآوری مجدداً اضافه می شوند مانند ویتامین های B و آهن. مواد مغذی موجود در آرد گندم غنی شده شامل فیبر، ویتامین E، چربی های سالم و آنتی اکسیدان ها هستند.
طرز تهیه نان گندم
یافتن محصولات غلات گندم در فروشگاه می تواند گیج کننده باشد، اما راه هایی برای خواندن برچسب ها وجود دارد که کار را آسان تر می کند. ابتدا به دنبال کلمه "کل" باشید. بسیاری از اوقات ممکن است نانی را با عنوان «نان گندم» بیابید، اما این بدان معنا نیست که نان «سبوسدار» است. دوم، به دنبال علامت "100٪" باشید. ممکن است محصولاتی را ببینید که میگویند «ساخته شده با غلات کامل» یا «حاوی گندم کامل». در حالی که ممکن است این غلات حاوی غلات کامل باشد، بیشتر آنها با آرد سفید تصفیه شده تهیه می شوند. سوم، به ماده اول نگاه کنید.
مواد تشکیل دهنده بر حسب وزن و در ابتدا سنگینترین آنها فهرستبندی شدهاند و ترکیب غلات گندم باید بهعنوان اولین ماده ذکر شود. علاوه بر این، محتوای فیبر موجود در برچسب حقایق تغذیه را بررسی کنید. یک نان سبوس دار با کیفیت حداقل ۲ تا ۳ گرم فیبر در هر برش دارد. علاوه بر این، مراقب کلمه گمراه کننده "چند دانه، زیرا به سادگی به این واقعیت اشاره دارد که محصول حاوی انواع غلات است، نه لزوماً غلات کامل. در نهایت، یک محصول را از روی رنگ آن قضاوت نکنید. نانی که قهوه ای به نظر می رسد به طور خودکار به این معنی نیست که با غلات کامل تهیه شده است.
توسیه راجب گندم
دستورالعمل های غذایی پیشنهاد می کند حداقل نیمی از غلات خود را کامل تهیه کنید. میتوانید غلات گندم خود را با تغییر به نان یا ماکارونی سبوسدار، استفاده از برنج قهوهای به جای برنج سفید، یا امتحان دستور العملهای جدید که از غلاتی مانند بلگر یا کینوا استفاده میکنند، افزایش دهید. تغییر از غلات تصفیه شده به غلات کامل می تواند شما را در مسیر یک سبک زندگی سالم تر هدایت کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایای افزودن غلات گندم به رژیم غذایی خود، با متخصص تغذیه خود صحبت کنید.
دستگاه پوست گیر گندم
برای خرید دستگاه پوست گیر جو و گندم می توانید وارد سایت زاگرس ماشین شوید و یا عبارت: "دستگاه پوستگیر جو زاگرس ماشین" را در گوگل جستجو کنید.