اخبار فناوری و تکنولوژی | ماشین آلات پیشرفته

هدف فناوری فعال کردن اشتراک‌گذاری مؤثر داده‌ها برای رسیدگی به برخی از بزرگترین چالش‌های جامعه و کمک به افراد و سازمان‌ها برای نوآوری، کارآمدی و بهره‌وری بیشتر است.

راه های شستشوی صحیح سبزیجات

  • ۱۶:۳۰

راه های شستشوی صحیح سبزیجات زیاد است. شستن سبزی ها در صنعت و کارخانه جات به کمک دستگاه شستشوی سبزی انجام می شود اما آیا در خانه روش صحیح شستن سبزی چیست؟

شستن سبزیجات

از محلول سرکه استفاده کنید:

سرکه یک ضد عفونی کننده عالی است و می تواند با خیال راحت برای از بین بردن باکتری ها استفاده شود. ارزان است، به راحتی در دسترس است و حاوی هیچ گونه مواد شیمیایی مضر نیست. از 1 قسمت سرکه به 3 قسمت آب استفاده کنید. محصولات تازه خود (سبزیجات، میوه ها، سبزیجات برگ سبز) را به مدت 10 دقیقه خیس کنید و سپس با آب سرد بشویید.

از جوش شیرین استفاده کنید:

جوش شیرین ضدعفونی کننده نیست اما در پاکسازی آفت کش ها بسیار موثر است. در هر لیتر آب از 14 گرم جوش شیرین استفاده کنید. محصولات تازه را به مدت 5 دقیقه در این محلول خیس کنید و سپس آن را با آب سرد بشویید.

سبزیجات خود را پوست بگیرید:

پوست کندن سبزیجات پس از آبکشی مرحله دیگری است که باید انجام دهید. پوست سبزیجات فواید بسیار خوبی دارد و یکی از آنها به معنای واقعی کلمه به عنوان یک مانع عمل می کند.

شستشوی سبزی با مواد شوینده:

برخی افراد توصیه می کنند همه چیز را با مواد شوینده بشویید، و این ممکن است کارساز باشد. صابون یکی از موثرترین راه ها برای از بین بردن باکتری ها است. اما مطمئن شوید که قبل از مصرف هر محصولی، مواد شوینده را به خوبی بشویید.

از پراکسید هیدروژن درجه غذایی استفاده کنید:

از پراکسید هیدروژن درجه غذایی استفاده کنید و 1 قاشق غذاخوری پراکسید را در هر 3 لیتر آب مخلوط کنید. محصول را کاملاً در این محلول خیس کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. سپس همه چیز را با آب سرد خوب بشویید. توجه به این نکته مهم است که پراکسید هیدروژن در مقادیر زیاد کشنده است.

نحوه شستشوی صحیح سبزیجات

نکات اضافی نحوه شستشوی صحیح سبزیجات در ادامه بیان می کنیم:

شستن به صورت دسته ای:

به جای شستن سبزیجات در زمان استفاده از آنها، شستن سبزیجات را به محض اینکه آنها را از خواربارفروشی به خانه تحویل دادید، به صورت تمرینی در نظر بگیرید. شستشوی دسته ها به شما در صرفه جویی در مصرف آب و صرفه جویی در زمان کمک می کند. برای سبزیجات برگ سبز، آنها را بشویید، در سالاد اسپینر خشک کنید و سپس در یخچال نگهداری کنید.

پختن به جای خام:

برای چند هفته آینده، ممکن است عاقلانه باشد که همه چیز را قبل از مصرف بپزید. پخت و پز راهی مطمئن برای از بین بردن هر گونه باکتری و آلودگی است

از آب سرد استفاده کنید :

آب سرد روش توصیه شده برای شستشوی محصولات است. همه چیز را تازه و ترد نگه می دارد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
تجهیزات و ماشین‌آلات (گاهی اوقات در حساب‌های جداگانه نگهداری می‌شوند) آن دسته از ابزارها و ابزارهای اصلی هستند که در عملیات تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند . برای یک شرکت خدماتی، اینها می تواند شامل رایانه، دستگاه های کپی، سیستم های تلفن و هر وسیله الکترونیکی باشد.
ماشین آلات محصول جانبی فناوری هستند.
فناوری: شاخه ای از دانش است که به ایجاد و استفاده از وسایل فنی و ارتباط متقابل آنها با سبک زندگی، جامعه و محیط پیرامون می پردازد که با تکیه بر موضوعاتی مانند هنرهای بازرگانی، مهندسی، علوم اجرایی و علم ناب می پردازد.
Designed By Erfan Powered by Bayan